Promootiotoimisto Helsinki

Osaava ja monipuolinen promootiotoimisto palveluksessasi

Promootiotoimisto Helsinki

ADDlife tuottaa luotettavasti laadukkaat promootiot usean vuosikymmenen kokemuksella. Erilaiset kauppakeskuskiertueet ja myynninedistämiset myyntikanavissa järjestyvät tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Kotipaikkamme on Helsinki, mutta meiltä löytyy koko Suomen kattava promootioverkosto. Suunnittelemme ja tuotamme standit ammattitaidolla ja säästät myös aikaa, kun voimme tehdä graafisen suunnittelun ja taiton samalla.

Meiltä saat jouhevasti myös kaikki tukimateriaalit, kuten flyerit, esitteet sekä esimerkiksi hyllypuhujat. Mukaan lukien graafisen suunnittelun ja taiton.

Meillä on kokemusta useilta eri toimialoilta ja onneksemme meihin on luotettu myös ns. joka promootiotoimiston unelma -kampanjoissa. Näitäkin on kertynyt useita, mutta muutamia mainitaksemme lähellä sydäntä on ollut Puman uuden nappiksen lanseeraus, Nintendon SM-kisat sekä iPhonen lanseeraus.

Promootiotoimisto suunnittelee

Promootiotoimisto kannattaa ottaa mukaan konsultoimaan ja ideoimaan jo kampanjan suunnitteluvaiheessa. Näin vältetään mahdolliset sudenkuopat ja pysytään varmasti budjetissa. Oli sitten tavoitteena liidien keräys digitaalisesti tai tietty määrä tuote-esittelyitä, meiltä löytyy keinot sekä ideat niiden saavuttamiseksi.

Promootiotoimisto ADDlife suunnittelee ja toteuttaa myös erilaiset aktiviteetit promootioihin tai esimerkiksi messuosastoille. Meiltä saat iloiset promoottorit avajaisiin jakamaan flyreita tai maanlaajuisen kiertueen avaimet käteen -toteutuksena.

Sonyn uutuuspuhelimelle suunnittelimme kiertueen ja standin 20 suurimmassa kauppakeskuksessa. Kaikki elementit suunniteltiin varta vasten kiertueelle, jotta ne on nopea kasata ja purkaa sekä vievät mahdollisimman vähän tilaa ja on helppo kuljettaa.

Miksi promootiotoimisto?

Vuosien varrella tullut kokemus ja yhteistyöverkosto mahdollistaa pääsyn tavoitteisiin lyhyessäkin ajassa kustannustehokkaasti. Promootiotoimisto ADDlifen kanssa työskentely on mutkatonta ja stressivapaata. Voit keskittyä muihin osa-alueisiin, kun otamme kokonaisvastuun toteutuksesta!

Tuotteesi/palvelusi tunteva promootiotoimisto voi olla arvokas kumppani. Hyväkin idea voi kuolla siihen, että ei osata nähdä miten se toteutetaan kiinnostavasti ja kustannustehokkaasti.

Kutsu siis meidät käymään ja kerromme mielellämme kuinka monta ilmapalloa tarvitaan pitämään Puman kenkä ilmassa, miten loton saa sisään Sea Lifen valtamerialtaassa tai miten saimme jokainen Slush Music -kävijän lataamaan lanseerattu applikaatio!

Tässä esimerkkejä meihin luottaneista yrityksistä:

Miten voimme auttaa teitä? Soita ja kerro lisää!

ADDlife Oy

Työpajankatu 2 C 5, 00580 Hki